085-833 2040

Payroll Professional – Interim én vast

Introductie

DutchDare International wordt met regelmaat gevraagd de selectie en/of werving te doen van Payroll Professionals. Zowel op interim basis als voor een vaste baan. Onze opdrachtgevers opereren nationaal en zijn vaak ook internationaal aanwezig. Al onze opdrachtgevers hebben tenminste een ding gemeen: ze vertrouwen op DutchDare International als het gaat om staffing.

Ben jij een Payroll Professional, dan komt DutchDare International graag met jou in contact.

Functie

Wij zijn altijd op zoek naar professionals met ervaring. Meer of minder ervaring, onze opdrachten zijn verschillend. Nationaal of juist met internationale payroll ervaring? Sommige van onze opdrachtgevers willen juist een nieuwe medewerker aan boord halen die weet dat je als je bijvoorbeeld een werknemer uit België in Nederland wil laten werken, een Limosa verklaring nodig hebt.

Functie eisen

  • Complexe bedrijfsstructuren vind jij een uitdaging, aangezien je soms met meerdere cao’s te maken hebt.
  • Ontwikkeling vind je belangrijk voor jezelf en je brengt ook de nodige kennis en competenties mee.

In jouw rol als salarisadministrateur heb jij:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met het diploma PDL en/of VPS.
  • Analytische en cijfermatige competenties.
  • Actuele kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving (afhankelijk van de opdrachtgever ligt dit soms bij de fiscale juristen).
  • Softwarekennis van bijvoorbeeld Afas, Exact, Youforce, Beaufort, SAP, NMBRS, Oracle, ADP, …..
  • Communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels.
  • Competenties als initiatief nemen en nauwkeurigheid zijn essentieel om succesvol te zijn.
  • Je vindt het leuk om (pro-)actief mee te denken aan verbetermogelijkheden.

Aanbod

DutchDare International zoekt contact met jou als het gaat om Payroll expertise. Specifieke opdrachten of vacatures van onze opdrachtgevers worden altijd gepost op onze DutchDare International website en via onze LinkedIn Company Page.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw CV veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!


Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.