085-833 2040

Payroll Specialist – Noord-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een zakelijk dienstverlener, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Payroll Specialist. Het betreft een vaste baan voor 40 uur per week.

Functie

Op de afdeling salarisadministratie ben je betrokken bij de uitvoering van de salarisadministratie van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de complete salarisadministratie van diverse organisaties.

Jij weet, als ervaren man of vrouw, het overzicht te houden en bent bekend met de knelpunten en piekmomenten van de salarisadministratie. Je bent vraagbaak voor klanten én voor je collega’s.

De begeleiding van de junior salarisadministrateurs is een belangrijk aspect in deze functie. Je hebt een pro-actieve adviesrol naar onze klanten en weet jouw bevindingen aan de klant over te brengen.

Ook vind je het belangrijk om je kennis op peil te houden op het gebied van beloning, sociale zekerheid en fiscale regelgeving. Je bezoekt regelmatig kennissessies en leest de relevante vakbladen.

Functie eisen

Je maakt makkelijk contact met klanten en weet je bevindingen overtuigend over te brengen. Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat zelfstandig te werken. Je bent goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en daardoor kun je een actieve rol spelen in verbeteringen voor de klant én voor onze organisatie. Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als salarisadministrateur voor diverse klanten en/of bedrijven. Je bent op zoek naar de volgende stap en houdt ervan om jouw kennis en ervaring in te zetten en te delen met collega’s binnen een klein en informeel team. De ideale kandidaat wil zichzelf ontplooien tot dé salarisexpert en de norm bepalen.

  • Afgeronde opleiding + PDL
  • Kennis van AFAS/Profit is een must
  • MBO+ werk- en denkniveau

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.