085-833 2040

Consultant (DutchDare International) – Rotterdam

Recruitment is volgens DutchDare International een geweldig vakgebied, waarin je veel van jouw competenties kunt laten zien. Denk bijvoorbeeld aan analytische vaardigheden, gesprekstechnieken, vakinhoudelijke kennis, empathisch vermogen, zakelijk denken, combinaties maken en out-of-the-box denken (beter nog: op een andere manier naar de box kijken).

Als het je dagelijks meer energie brengt dan het je kost, als je open en transparant bent en daar ook naar handelt, als je tegen constructieve feedback kunt en vooral feed-forward accepteert. Als je kunt incasseren bij een tegenvaller, opkrabbelt en weer door gaat en als je ook een feestje wilt vieren bij succes.
Als je een netwerk hebt, dit onderhoudt en verder ontwikkelt. Als je altijd nieuwsgierig en kritisch bent en blijft, als je geen genoegen neemt met halfzachte of onduidelijke functie omschrijvingen van je collega’s. Als je jezelf en de organisatie helpt om continu te ontwikkelen. Als je effectief gebruikt maakt van een zeer goed ingericht en onderhouden recruitmentsysteem.

Als je niet te beroerd bent om de dag eerder te beginnen of later te eindigen. Als je er niet vreemd van opkijkt als een klant (kandidaat of opdrachtgever) of een van je collega’s je in de avond opbelt. Als je normaal gesproken met een lach je dag doorloopt. Als je af en toe gefrustreerd raakt omdat het niet gaat zoals je wilt maar je toch doorgaat. Als je een goed gevoel hebt als je klant blij met je is. Als je de kans benut om jouw relaties eens te verrassen, gewoon omdat dat leuk is. Als je voldoende relativerend vermogen hebt om jezelf niet altijd te serieus te nemen. Als je veel energie krijgt van een deal. Als je begrijpt dat jouw succes mede bepaald wordt door je collega’s en je elkaar echt nodig hebt.

Ja, dan is Recruitment een bijzonder en mooi vak.
Hoe wij dat weten? Jarenlange ervaring en jarenlang leren. We hebben het allemaal meegemaakt en maken er een sport van daarvan te groeien en iedere dag weer vol energie ons werk te beginnen… en te eindigen.

DutchDare International Consultant Finance

Wij breiden onze organisatie op Finance Interim Management uit omdat wij onze opdrachtgevers en kandidaten optimaal willen blijven bedienen en wij het steeds drukker krijgen met nieuwe aanvragen. Maar wij breiden ook uit omdat we vinden dat het aantal uren dat wij besteden aan DutchDare eindig moet zijn en er ook nog zoiets is als een privé leven.
Wij stellen wel behoorlijk wat eisen. Niet alleen omdat onze klanten dat ook doen, maar vooral ook omdat dat past bij wie wij zijn. Jij moet bij ons passen, net zo goed als wij bij jou moeten passen.

Wat is voor jou belangrijk?
We zijn heel benieuwd! Laten we daar eens over van gedachten wisselen. Mail ons met je CV, wij bellen je.
En dan? Als we denken dat het zinvol is om jouw tijd te besteden aan een gesprek met ons nodigen we je daarvoor uit. Uiteraard vragen we je om twee referenties die we kunnen bellen.

Wat vinden wij belangrijk?
Finance is een van onze focusgebieden en we zoeken iemand die flexibel genoeg is om continu op zoek te zijn naar verbetering. Betere processen, nog meer klanttevredenheid en nog meer goede kandidaten in ons bestand. Wij werken knetterhard en wisselen dat af met het vieren van successen. We werken als een team en niemand is bij ons succesvol door alleen te werken. We kunnen elkaar de waarheid vertellen, omdat we daarmee als team beter worden. We lachen met elkaar en soms om elkaar, maar we lachen elkaar niet uit, we lachen elkaar toe.
Wij zijn een klein team, ieder met zijn en haar eigenaardigheden en achtergrond en we zoeken iemand die ons aanvult, waar wij van kunnen leren en die bereid is van ons te leren. Om maar wat sleutelwoorden te noemen: assertief, vrolijk, analytisch scherp, netwerker en je hebt verstand van de materie. Je moet willen werken in een kleine, platte organisatie waar initiatief belangrijk is.
We zoeken iemand die veel mensen kent. Een netwerk in Finance is dus van wezenlijk belang. Bovenal zoeken we iemand die vanaf de eerste dag vol gas aan de slag gaat. Wij hebben het namelijk razend druk en verwachten dat jij ons helpt nog meer verwachtingen van onze klanten te vervullen en waar mogelijk te overtreffen.

Zie je het voor je? Krijg je er een goed gevoel bij? Klinkt het als muziek in de oren? Laten we eens praten over wie jij bent, wat jouw ervaring is en wat DutchDare jou kan brengen en wat jij ons kan brengen. Wellicht is er een gezamenlijke toekomst. Wij kijken er naar uit!

Neem contact op, bel 085-833 2040 of stuur even een mail: challenge@dutchdare.nl. Jouw reactie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.