085-833 2040

Senior Financial Controller (W&S) – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een onderwijs instelling, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Senior Financial Controller (RA/AA). Het betreft dus een vaste functie.

Ben je een RA of AA? Lees dan vooral verder. Deze werkgever biedt de volgende arbeidsvoorwaarden: een prima salaris, een uitstekend pensioen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden en/of werken van uit huis en nog meer. Je werkt in de metropoolregio Den Haag-Rotterdam.

Organisatie

Het is een non-profit organisatie met een jaarlijkse omzet van ongeveer 800 miljoen euro.

Binnen de dienst Finance ben je bent de rechterhand van de Manager Financial Control. In de organisatie moeten de komende jaren een aantal belangrijke rapportageprocessen efficiënter ingericht worden en bij jou ligt de belangrijke taak om te analyseren waar de belangrijkste proces-knelpunten zitten. Vervolgens bedenk je een plan hoe je deze aan wilt pakken en ga je hiermee binnen de organisatie aan de slag. Je werkt hierin intensief samen met de Manager; als zijn rechterhand bepaal jij de strategie en waar nodig word je door hem ondersteund.

De belangrijkste collega’s waarmee je te maken krijgt zijn -naast de Manager Financial Control en de Directeur Finance- je collega Financial Controllers, Business Controllers, Project Administrateurs en operationele managers.

Functie

– Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de belangrijkste knelpunten binnen Finance.
– Je maakt een implementatieplan hoe je deze knelpunten kunt verbeteren. Samen met de manager stem je de onderlinge taakverdeling af: in beginsel ben jij inhoudelijk verantwoordelijk en ondersteunt hij je waar het nodig is om gedragenheid binnen de organisatie te bereiken.
– Je helpt collega financial controllers naar een hoger plan te krijgen; je ontwikkelt het individuele kennisniveau van je collega’s.
– Je bent projectleider van diverse werkgroepen.
– Je zorgt er voor dat wijzigingen in financiële wet- en regelgeving in jaarverslaglegging geborgd worden in het jaarrekeningproces.

Graag vertellen we je meer over de interessante uitdagingen die er hier liggen en de mogelijkheden om je te ontwikkelen. Benader ons gerust voor meer achtergrondinformatie.

Functie eisen

– WO-niveau, minimaal vijf jaar werkervaring en een RA- of AA-diploma.
– Executiekracht.
– Kennis van- en ervaring met relevante wet- en regelgeving en AO/IB.
– Ervaring met het optimaliseren van administratieve processen.
– Het denken in journaalposten en het top-down analyseren van cijfers is één van jouw vaardigheden.
– Ervaring met het implementeren van slimme controles aan de hand van data-analyse.
– Een grote zelfstandigheid, maar ook een flinke dosis teamspirit.
– Een initiatiefrijke, klant- en resultaatgerichte instelling.
– Een enthousiasmerende en motiverende houding richting je collega’s.
– Op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak blijf jij je ontwikkelen.
– Complexe zaken kun je eenvoudig uitleggen en je weet een brug te slaan tussen collega’s binnen en buiten Finance.
– Je werkt graag bij een maatschappelijk betrokken organisatie, die bovendien een complex werkveld kent op het gebied van financiering, administratie en processen.

Aanbod

– Een uitstekend jaarsalaris.
– Uitstekende pensioenregeling.
– 38 uur per week.
– De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
– Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
– De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
– Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

Er zijn nog aanvullende interessante arbeidsvoorwaarden. Informeer bij ons naar het uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.