085-833 2040

Senior Financieel Medewerker (W&S) – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een onderwijsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Senior Financieel Medewerker. Het betreft een full-time baan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Het ideaal is mooi en goed onderwijs dat kinderen en jongeren raakt. Het geeft hen iets mee, waar ze heel hun hele leven profijt van hebben. Daar maken ze zich sterk voor, samen met scholen, (aankomende) leraren, ouders en achterban. Ze ontwikkelen kennis op drie gebieden: leraarschap, leiderschap en vorming/opvoeding. De grondslag van de organisatie is gereformeerd.

Functie

Als senior medewerker financiën kun je verder kijken dan cijfers alleen. Je hebt overzicht over de totale administratie en bent in staat hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Het team Financiën valt onder de afdeling Support. Je taken zijn zeer divers: van het opzetten, inrichten, uitvoeren en bewaken van administraties tot het samenstellen van financiële resultatenoverzichten.
Tot je taken behoren, onder andere:

  • Uitvoeren en begeleiden van (project)administraties.
  • Opstellen van de begroting, de jaarrekening en financiële rapportages.
  • Ondersteuning bij financiële beleidsvorming.
  • Controle administratieve processen en budgetbewaking.

Functie eisen

Wij maken graag kennis met jou als je:

  • Praktische en theoretische kennis hebt van financiën en van methoden voor de inrichting en beschrijving van de administratie organisatie.
  • Kennis hebt van de wet- en regelgeving op het gebied van de financiële administratie.
  • Vaardig ben in het adviseren, begeleiden en instrueren van medewerkers, onder andere met betrekking tot de Administratieve Organisatie en de Interne Controle.
  • Bovengemiddelde kennis hebt van Excel en affiniteit hebt met financiële softwarepakketten.
  • Je herkent jezelf in de termen: proactief, ondernemend, initiatiefrijk en vooruit denken.
  • Onze kernwaarden en grondslag deelt.

Aanbod

De opdrachtgever biedt een stimulerende werkomgeving in een praktijkgerichte organisatie in de Randstad. Ze hebben aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Salariëring voor deze functie is conform schaal 9 van de cao-hbo (€ 2.704,41 – € 3.726,14 op fulltime basis). Zij bieden in eerste instantie een contract voor een jaar, waarbij er uitzicht is op vast dienstverband. Ze bieden verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een professioneel inwerktraject waarin je de organisatie beter leert kennen.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.