085-833 2040

Senior Recruiter Finance – DutchDare International

Introductie

Je zoekt een bureau dat ondersteunt met zowel interim als permanente oplossingen voor de bedrijfsvoering van organisaties. Een bureau dat vernieuwend en onderscheidend is. Dat betrokkenheid toont en oprecht geïnteresseerd is in zowel de opdrachtgevers als de hoog opgeleide kandidaten. Een bureau dat vooruit denkt, op de hoogte is van relevante ontwikkelingen in het werkveld en een uitstekende gespreks- en sparringpartner is. DutchDare International heeft dit alles in huis.

Dát is DutchDare International. We Dare!

Persoonlijk en doortastend. Integer en realistisch. Betrokken en hands-on. DutchDare International.

Organisatie

DutchDare International is een “knowledge broker”. Ons doel is organisaties te helpen, daar waar extra staffing een oplossing kan bieden. Zowel interim opdrachten als trajecten van werving & selectie voeren wij voor onze opdrachtgevers uit.

Wij zijn, vinden wij, anders dan vele andere soortgelijke bureaus. De belangrijkste reden is dat we oprecht plezier hebben in ons werk. En dat merk je als opdrachtgever. Wij willen altijd meer weten en vooral ook meedenken. Dat vergt wel iets van ons: wij moeten volwaardig gesprekspartner zijn, op elk niveau. Ieder bezoek aan een opdrachtgever of gesprek met een kandidaat, moet ons allen iets meegeven om over na te denken. We dagen elkaar dus uit. Dat is goed voor opdrachtgevers, voor kandidaten en dus ook voor ons. En ja ….. daar worden wij blij van.

Functie

Om onze groei te verwezenlijken en onze klanten van dienst te kunnen blijven zijn, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde senior recruiter. In je rugzak zit ook een netwerk van hoogopgeleide en ervaren (interim) professionals Finance, HR en Information Security? Je kent de markt. Je voelt je thuis in een kleine en tegelijkertijd ambitieuze organisatie, waar geen sprake is van een 9 tot 5 mentaliteit. We work hard, we play hard. Wij hebben weinig moeite om redenen te bedenken waarom we een feestje zouden moeten vieren. Soms met een glas, soms een bbq. Een ding is zeker: DutchDare International is een bedrijf waarin jouw inbreng en inzet gewaardeerd wordt.

Functie eisen

We weten dat het vinden van de juiste baan niet eenvoudig is. Die ervaring hebben we omdat het ons dagelijks werk is kandidaten te vinden die we in kunnen zetten bij onze opdrachtgevers. Al jarenlang matchen wij professionals met opdrachtgevers, al jarenlang weten we dat de kandidaat moet passen bij de opdrachtgever. Skills? Die heb je, en wat ontbreekt leren we je.

Als jij begrijpt wie wij zijn, wat wij belangrijk vinden en weet hoe wij bij kunnen dragen aan jouw ontwikkeling en geluk…… wacht niet langer. Reageer direct.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw CV, uiteraard met motivatie, veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je deze vacature dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cybersecurity erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.