085-833 2040

Sr. Medewerker Projectadministratie (Oracle EBS) – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een Ministerie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Medewerker Projectadministratie (met Oracle EBS). De opdracht kan per direct starten en heeft een looptijd van 5 maanden. Deze opdracht kan 2 x verlengd worden, telkens met een periode van 5 maanden. De gevraagde inzet is 36 tot 40 uur.

Organisatie

Voor het team Financiële Diensten Centrum van de afdeling Finance en Control (F&C) zijn wij voor het cluster Project, Omzet en Debiteurenadministratie op zoek naar een hands-on Projectadministrateur met stevige kennis van de Projectenmodule van Oracle EBS.

Deze productgroep ondersteunt de opdrachtencyclus met het inrichten en onderhouden van het werkpakket in de projectenmodule van EBS. De komende periode gaat een nadere optimalisatie in het gebruik van EBS plaatsvinden, zodat er meer efficiency gerealiseerd kan worden.

Functie

Met jouw gedegen kennis van Oracle EBS kan je hier een advies- en/of trekkende rol vervullen.

Als medewerker op de Projectadministratie wordt een actieve en initiatiefrijke instelling verwacht. De opdrachtgever krijgt de komende jaren te maken met een aantal taakstellingen waarbij gevraagd wordt efficiënter en doelmatiger te werken. Van de Sr. Medewerker Projectadministratie wordt verwacht daarin actief mee te denken en continue de mogelijkheden binnen zijn/haar werkzaamheden actief te (laten) onderzoeken en na besluitvorming door te voeren.

Dit vereist kennis van zaken en overtuigingskracht binnen de organisatie.

Je zorgt voor inhoudelijke afstemming binnen F&C.

Functie eisen

  • HBO+ bedrijfseconomie of aantoonbaar vergelijkbaar.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring binnen een (groot) agentschap is een pré.
  • Aantoonbare recente kennis van financieel- administratieve processen en systemen.
  • Recente kennis en ervaring met Oracle eBS, in het bijzonder van de Projectenmodule.
  • Hands-on mentaliteit.
  • Aantoonbare actuele inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van control, als ook de producten ten behoeve van de planning & control cyclus die hiermee samenhangen.
  • Naast vakinhoudelijke kennis dien je ook te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en organisatie kwaliteiten.
  • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent overtuigend resultaatgericht en gericht op continue verbetering van jouw werk en productie.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.