Ellemieke Vliegen

Sourcing Manager

Binnen DutchDare International ben ik verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe professionals op het gebied van Finance, HR en IT/Informatiebeveiliging. Telefonisch, per mail of live op kantoor, we gaan elkaar vast ontmoeten.

Met heel veel plezier zorg ik als trouwambtenaar van de Gemeenten Lansingerland en Albrandswaard voor een onvergetelijke en op maat gemaakte ceremonie van de huwelijksvoltrekking dan wel de registratie van het partnerschap.

Ik ben daarnaast ook professioneel coach, wat ik een heel mooi vak vind. Loop je privé of zakelijk tegen dingen aan waar je structureel last van hebt en je komt er zelf niet uit, laat het me weten, dan gaan we ermee aan de slag. Tijdens jouw unieke proces leer je jezelf nog beter kennen en creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden. Leuke uitdaging toch?!

In m’n vrije tijd zet ik me graag in voor mensen die terminaal zijn. Dit doe ik onder andere als vrijwilliger in een hospice. Ik vind het bijzonder om in deze laatste fase van het leven een stukje mee te mogen lopen, er te zijn voor die ander en dingen uit handen te kunnen nemen, zodat de cliënt/gast in alle rust afscheid kan nemen. Fantastisch om te doen!

Voor mijn gezin, overige familieleden en vrienden sta ik altijd klaar. Ik vind het fijn om iets voor hen te betekenen. Het feit dat ik goed kan luisteren, belangstellend en attent ben, komt hierbij goed van pas. Opladen doe ik met fijne mensen om me heen, tijdens gezellige uitjes, door te lezen, te wandelen, te sporten en te kamperen op mooie plekjes.

Ellemieke Vliegen Linkedin profile Ellemieke Vliegen Email ID Ellemieke Vliegen Mobile NoTerug naar OVER ONS