Ellemieke Vliegen

Office Manager

Binnen DutchDare Internatonal speel ik een ondersteunende rol en zal ik er alles aan doen om de interne organisatie op rolletjes te laten lopen. Telefonisch, per mail of live op kantoor, we gaan elkaar vast ontmoeten.

Voor mijn gezin, overige familieleden en vrienden sta ik altijd klaar. Ik vind het fijn om iets voor hen te betekenen. Het feit dat ik goed kan luisteren, belangstellend en attent ben, komt hierbij goed van pas. Opladen doe ik met fijne mensen om me heen, tijdens gezellige uitjes, door te lezen, piano te spelen, te wandelen, te sporten en te kamperen op mooie plekjes.

In m’n vrije tijd zet ik me graag in voor mensen die terminaal zijn. Dit doe ik bij mensen thuis als buddy en als vrijwilliger in een hospice. Ik vind het bijzonder om in deze laatste fase van het leven een stukje mee te mogen lopen, er te zijn voor die ander en dingen uit handen te kunnen nemen, zodat de cliënt/gast in alle rust afscheid kan nemen. Fantastisch om te doen!

Ik ben daarnaast ook professioneel coach, wat ik een heel mooi vak vind. Loop je privé of zakelijk tegen dingen aan waar je structureel last van hebt en je komt er zelf niet uit, laat het me weten, dan gaan we ermee aan de slag. Tijdens jouw unieke proces leer je jezelf nog beter kennen en creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden. Leuke uitdaging toch?!

print

Ellemieke Vliegen Linkedin profile Ellemieke Vliegen Email ID Ellemieke Vliegen Mobile NoTerug naar OVER ONS