Gert-Jan Hartelust

Partner

Met een zeer brede interesse en even zo brede zakelijke achtergrond zie ik het als mijn belangrijkste driver om problemen op te lossen bij organisaties. Om die reden ben ik zowel kritisch naar mijn opdrachtgevers als naar mijn kandidaten. De optelsom van snelheid, transparantie, creativiteit en verstand van zaken maken dat elke uitdaging mij weer boeit en altijd weer aanspoort tot het oplossen van achterliggende vraagstukken.

Mijn meest gestelde vraag? Wat maakt dat …..

Met grote regelmaat kom ik in gesprekken met deze en gene veel aannames tegen. Ik wil altijd de vraag achter de vraag kennen. Om die reden neem ik geen genoegen met een aanname… wat maakt dat je dit zegt? Wat maakt dat je dit vindt? Door kritisch te luisteren en kritisch naar mijzelf te zijn, denk ik een relevante gesprekspartner te kunnen zijn.

Naast mijn werk bij DutchDare International ben ik gefascineerd door hockey arbitrage. Niet alleen omdat het leuk is, vooral ook omdat je er zoveel van kunt leren. Als scheidsrechter heb je altijd te maken met te weinig tijd, te weinig informatie en toch moet je de juiste beslissing nemen en vooral deze gedragen krijgen door alle belanghebbenden; managen dus! Consequent zijn is een sleutelbegrip, zowel op het veld, als in business.

Bij mij weet je waar je aan toe bent, dat vind ik zelf ook wel zo prettig!

 

Wil je weten hoe mijn relaties mij waarderen? Click op de link voor mijn LinkedIn Recommendations


Gert-Jan Hartelust Linkedin profile Gert-Jan Hartelust Email ID Gert-Jan Hartelust Mobile NoTerug naar OVER ONS