085-833 2040

Patricia van Jaarsveld

Operations Manager

Het zonnetje in huis. Dat heb ik van eerdere referenties meegekregen. En ook, een aanpakker. Kwalificaties die ik wel kan onderschrijven. Ik weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Laat mij de boel maar organiseren, dan faciliteer ik anderen om te doen waar zij goed in zijn. In organiseren ligt namelijk míjn talent. Laat het maar aan mij over om iedereen achter de broek te zitten, dan komt het helemaal goed.

Praktisch en down-to-earth, zo ben ik zowel zakelijk als privé. Is de vaatwasser stuk? Ik fix ‘t. Hoog bezoek? Ik verwelkom iedere gast met alle égards. Ik ben een klankbord voor mijn collega’s, maar bestel ook koffie als de cups op zijn. DutchDare International is mij op het lijf geschreven, niets leuker dan met elkaar een nieuw bedrijf neer te zetten. Zelf ben ik ook wel een daring person: gek op nieuwe ervaringen, de wereld bereizen, huizen verbouwen.

En plof ik vrijdagavond uitgeteld op de bank, dan wel graag voor een brandende open haard met een goed glas wijn in de hand. Zodat ik maandagochtend weer met hernieuwde energie voor een geurig kopje koffie kan zorgen. Ook voor jou…dus kom gezellig langs!

Patricia van Jaarsveld Linkedin profile Patricia van Jaarsveld Email ID Patricia van Jaarsveld Mobile NoTerug naar OVER ONS