085-833 2040

Teamleider Financiën (W&S) – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een non-profit instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Teamleider Financiën. Het betreft een rol welke 4-5 dagen per week inzet vergt en per direct kan starten.

Organisatie

Onze opdrachtgever werkt vanuit een servicecentrum in Den Haag en verschillende regiokantoren slagvaardig aan haar missie. Het betreft geen overheidsinstelling.

Functie

Als Teamleider Financiën ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële afdeling met 10 medewerkers, kwartaalafsluitingen en jaarrekeningcontrole.

Daarnaast ben je onderdeel van diverse projectteams met de focus op automatisering (implementatie Afas Profit) en procesverbetering.

Als Teamleider Financiën coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Je stuurt de financiële medewerkers en de financial controllers aan. Je controleert de kwaliteit van de boekhouding, maakt analyses en zorgt ervoor dat de boekhouding een actueel en betrouwbaar inzicht geeft in de financiën.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de geconsolideerde jaarrekening en het begeleiden van de jaarrekeningcontrole door de accountant. Je doet de maandelijkse afsluiting van de administratie en bereidt de financiële rapportages voor. Je beheert de financiële processen en werkinstructies, signaleert mogelijkheden voor verbetering en doet voorstellen om de processen efficiënter in te richten.

Tenslotte ben je applicatiebeheerder voor het boekhoudpakket (AFAS). De verdere ontwikkeling van AFAS en de bredere toepassing ervan binnen de opdrachtgever (o.a. contractbeheer, maandafsluiting en dashboards voor managers) is een interessante uitdaging.

Je werkt nauw samen met de manager Financiën en Control en de business controllers.

Functie eisen

Je bent vertrouwd met de werkzaamheden binnen een financiële administratie. Je bent kwaliteit- en resultaatgericht. Je kan de medewerkers in het team motiveren, bevordert de samenwerking en weet de resultaten naar een hoger niveau te brengen. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende onderwerpen, weet de verbinding te leggen met de organisatie vanuit de financiële processen en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Het geeft je energie om processen verder te optimaliseren en verbeteringen door te voeren.

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring op het gebied van de financiële administratie in een coördinerende of leidinggevende rol. Je hebt de benodigde relevante kennis op het gebied van boekhouden en ICT-ervaring bij het voeren van de administratie. Je bent communicatief vaardig en je bent nauwkeurig in je werk. Kennis van en/of ervaring met de specifieke verslaggevingsregels voor dit type organisaties is een pré.

Aanbod

  • Onze opdrachtgever biedt een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij de organisatie.
  • Het salaris bedraagt op fulltime basis maximaal €4.083 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • De aanstelling geldt voor bepaalde tijd en is op basis van een 38-urige werkweek.
  • Daarnaast is er een variabele eindejaarsuitkering van maximaal 8%.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.