nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Zuid-Holland

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een Waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een Waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van tenminste 8 maanden. De gevraagde inzet is 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een Waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht start eind april en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 16 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Specialist. De opdracht start medio maart, heeft een looptijd van 5 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder