nl
nl

Interim

Administrateur (Woningcorporatie)

Een van onze opdrachtgevers, een woningcorporatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Administrateur. De opdracht start op 4 januari en heeft een looptijd van in eerste instantie drie maanden. Er is een optie op verlenging. Gevraagd wordt een full-time inzet (36 uur per week).

Organisatie

Onze opdrachtgever is een woningcorporatie in de regio Rotterdam.

Functie

Als Interim Administrateur ben je dagelijks bezig met alles wat met cijfers te maken heeft. Je bent bezig met het beoordelen, analyseren, accorderen en uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden.  Hieronder vallen onder andere de debiteuren, crediteuren , liquide middelen, projectadministratie, stook en servicekosten, (balans) specificaties en (balans) dossiers voor de maand/trimester en de jaarafsluiting.

Functie-eisen

  • Je hebt ruime ervaring binnen de woning corporatie wereld, het "spat van je CV" af.
  • Je bent een ervaren financial, je kan de organisatie het een en ander leren wellicht.
  • Je hebt ervaring met Unit4/Audition, Dynamics/Empire en natuurlijk Excel.
  • Je beschikt over een MBO+-werk, denkniveau. Relevante werkervaring in een soortgelijke functie en eventueel aangevuld met andere relevante certificaten en/of opleidingen (externe verslaglegging accountancy).
  • Accuratesse, flexibiliteit en samenwerken zijn je natuurlijke persoonseigenschappen. Voor deze functie is het belangrijk dat je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt, stressbestendig bent goed kunt plannen, organiseren en schakelen.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.