nl
nl

Interim Adviseur en

Auditor Interne Controle

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur en Auditor Interne Controle. De opdracht medio september, vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van 4 tot 6 maanden.

Organisatie

De afdeling Verbonden Partijen Planning & Control is verantwoordelijk voor de strategische financiële advisering, financieel beleid, de planning- en control cyclus (kadernota, begroting etc.), interne controle en verbonden partijen. Je werkt samen met 10 collega’s. Er zijn korte lijnen met de directie en het college. Men werkt samen met interne collega’s van verschillende vakgebieden.Een van de ambities van VPPC is het versterken van de Administratieve Organisatie en Interne Beheersing (AO/IB) en om vanuit een onafhankelijke positie de organisatie hierover te adviseren. Hier hoort de verdere ontwikkeling van de interne beheersing en met name de rechtmatigheidsverantwoording bij. Als Interim Adviseur en Auditor Interne Controle vervul je  in deze ontwikkeling een belangrijke rol. Je wordt hierbij ondersteund door twee collega’s interne controle.

Functie

Als Interim Adviseur en Auditor Interne Controle ga jij je onder andere bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Je stelt het interne controle- en auditplan op en bepaalt hierin de controle aanpak van en de inzet voor het toetsen van de AO/IB en de verbijzonderde interne controle.
 • Je voert interne- en verbijzonderde interne controles en complexe audits uit waar je vervolgens analyses op maakt.
 • Je adviseert o.b.v. forecasting, de bevindingen van controles en uitkomsten van analyses.
 • Je bewaakt en rapporteert over de realisatie van het interne controle plan en stuurt bij waar nodig.
 • Je ontwikkelt en implementeert controletechnieken en methoden waarbij je de verbinding legt met de planning en control producten.
 • Je bent voor de Interne Controle het aanspreekpunt voor het directieteam en bestuur en signaleert risico’s en kansen.
 • Je onderhoudt contacten en stemt af met de strategisch financieel adviseur, de concern-controller en de controlerend accountant.
 • Je levert een bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling van de interne controle.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde relevante financiële opleiding op minimaal HBO+ niveau, bijvoorbeeld in de richting van Internal-/Business Control, Accountancy of Bedrijfseconomie.
 • Je bent analytisch zeer sterk, durft kritisch naar zaken te kijken en bent communicatief sterk in woord en geschrift om jouw visie goed te kunnen onderbouwen.
 • Je bent ondernemend en klantgericht waarbij je in staat bent op verschillende niveaus samenwerkingen aan te gaan.
 • Je neemt initiatief en draagt verbeteringen aan waar je kansen ziet.
 • Tevens heb je minimaal 4 jaar ervaring met administratieve organisatie en met interne beheersing waarbij je gebruik hebt gemaakt van data-analyse. Deze ervaring heb je opgedaan bij een overheidsinstelling en/of in de controlepraktijk van een middelgroot tot groot accountantskantoor.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.