nl
nl

Interim Adviseur Financien – Nederweert

Interim

Adviseur Financien

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Nederweert, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Financiën. De opdracht start begin juni, heeft een looptijd van 6 maanden en vraagt een inzet van 32-36 uur per week. Er geldt een optie op verlenging

 • Nederland - Limburg
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1641

Organisatie

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; }

Functie

Gemeente Nederweert is op zoek naar een ervaren Financieel Adviseur. Je bent het aanspreekpunt voor het bestuur, management en collega’s op het gebied van budgetten en gemeentefinanciën. Het takenpakket is uiteenlopend: je geeft advies, stelt financiële producten samen zoals een begroting of jaarrekening en je vertegenwoordigt de gemeente in samenwerkingsverbanden.Taken

 • Je onderhoudt en zorgt voor de aanlevering van financiële informatie vanuit de financiële processen voor de producten uit de Planning- en Controlcyclus (begroting, jaarrekening, kadernota en bestuursrapportage) en coördineert de samenstelling van deze producten, samen met collega’s van het team.
 • Je faciliteert budgethouders bij het inzichtelijk maken en houden van de financiële positie.
 • Je ondersteunt en adviseert budgethouders en afdelingshoofden bij de uitvoering van P&C taken.
 • Je overlegt periodiek met budgethouders.
 • Je kijkt kritisch naar (financiële) processen en draagt verbetervoorstellen aan.
 • Je vertegenwoordigt de gemeente als financieel adviseur in samenwerkingsverbanden

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding op financieel/economisch gebied.
 • Je hebt inhoudelijke financieel administratieve kennis.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met een soortgelijke functie bij voorkeur bij een of meer gemeente(n).
 • Je bent analytisch, doortastend en kan goed procesmatig werken.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; } Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; } DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.