nl
nl

Interim Adviseur Interne Audit – Noord-Holland

Interim Adviseur

Interne Audit

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Interne Controle. De opdracht start begin december en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 32 uur per week.

  • Nederland - Drenthe
  • Overheidsinstellingen - Gemeenschappelijke regeling
  • 32 uur per week
  • Vacature-ID:1239

Organisatie

Het team Financial Control bestaat uit 13 medewerkers in de functies van adviseurs interne audit, financieel adviseurs voor de eenheden, een P&C regisseur en een medewerker financial control. Financial control valt onder de eenheid Advies & Control.

Functie

Je gaat de opdrachtgever helpen de interne controles te verrichten en de rechtmatigheid vast te stellen. In het interne controle jaarplan staan alle interne controles die in 2022 verricht moeten worden. Jij helpt, samen met de overige collega's uit het team hier tijdig en volledig invulling aan te geven. 

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde HBO opleiding in de economische richting.
  • Je hebt kennis en ervaring binnen het vakgebied Interne Audit (inclusief SiSa-verantwoording).
  • Je houdt ervan procesmatig te denken en wordt blij van geautomatiseerde processen en toepassingen.
  • Je kunt goed overweg met Word en Excel.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.