nl
nl

Interim Adviseur

Planning & Control

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Planning & Control. De opdracht start medio september, heeft een looptijd van zeker 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Het stafonderdeel Planning en Control bestaat uit vier personen en ondersteunt directie en bestuur op het gebied van sturing, beheersing en verantwoording. Het stafonderdeel coördineert de totstandkoming en besluitvorming van P&C-producten. Daarnaast adviseert het stafonderdeel over de inrichting van processen en systemen, risicomanagement en organisatievraagstukken.

Functie

 • Opstellen van de jaarrekening 2021 en de coördinatie van de jaarrekening controle.
 • Voorbereiden op de op te stellen rechtmatigheidsverantwoording over 2022.
 • Uitvoeren van interne controles.
 • Uitvoeren van overige voorkomende werkzaamheden ten aanzien van de interne planning en control processen, zoals de interne rapportages.

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het samenstellen van een jaarrekening en het begeleiden van de jaarrekening controle bij gemeenten en/of gemeenschappelijke regelingen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en werkervaring met het Besluit begroting en verantwoording (BBV) in de afgelopen 5 jaar.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van interne (interim) controles.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met accountantscontrole (vanuit een gemeente of als accountant/controller).
 • Je bent bekend met de jaarrekening controle bij gemeenschappelijke regelingen, bij voorkeur bij een veiligheidsregio.
 • Je hebt ervaring bij een accountantskantoor en lagere overheden gecontroleerd.
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot rechtmatigheidsverantwoording en in control verklaringen.
 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare kennis van en werkervaring met AFAS Financieel en Excel.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.