nl
nl

Interim

Adviseur Projectbeheersing

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling in Zuid-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Projectbeheersing. Naar verwachting heeft de opdracht een duur van 6 maanden met een inzet van 36 uur per week en een optie op verlenging. 

Functie

 • In de rol van Interim Adviseur Projectbeheersing het naar eigen inzicht inzetten van specifieke kennis en (projectmanagement) expertise voor het HWBP.
 • Het zelfstandig (financieel) beheren, analyseren, rapporteren van HWBP projecten.
 • Het aanvullend financieel afsluiten van HWBP projecten.
 • Het opstellen van eindafrekeningen en eindverslagen conform de wettelijke eisen van de subsidieverlener.
 • Het actief overbrengen van kennis aan nieuwe collega(s)

Functie-eisen

 • Minimaal een relevante HBO opleiding.
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare relevante werkervaring.
 • Ervaring met het toepassen van de subsidieregeling (oude HWBP2 en huidige regeling) HWBP projecten in alle fasen van de projecten.
 • Ervaring met het verantwoorden aan HWBP in brede zin, waar onder Hobit, Aanvragen subsidie beschikking en vaststellen van subsidies.
 • Bekend zijn met SSK-ramingen en Risman Risicomanagement methode.
 • Ervaring met kredietbewaking en inkooporderadministratie (bij voorkeur Proquro).
 • Ervaring met de P&C cyclus van een waterschap en budgetteren.
 • Kennis van en ervaring met PRINCE2, Decade, Cognos en Sharepoint-online.
 • Het actief delen van bovengenoemde kennis en ervaring met collega's.
 • Beschikken over financiële kennis in projecten zoals analyseren, controleren en prognosticeren in BuRap en Begroting.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.