nl
nl

Interim Adviseur Verbijzonderde

Interne Controle (VIC)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Verbijzonderde Interne Controle (VIC). de opdracht start per direct, heeft een looptijd van tenminste 3 maanden en vraagt een fulltime (36 uur per week) inzet.

Organisatie

Functie

Het proces van de VIC heeft vertraging opgelopen en er dient in een korte tijd veel werk verzet te worden. Het dossier 2021 is digitaal voorbereid, het zijn bestanden op basis van 2020. Het Normenkader 2021 is reeds vastgesteld.

 • Uitvoeren van de Verbijzonderde Interne Controle.
 • Het actualiseren van het controle plan 2020 (opstellen controle plan 2021).
 • Het doorlopen/aanvullen van de werkprogramma’s 2021.
 • Het uitvoeren van de benodigde controles conform de werkprogramma’s 2021.
 • Het opstellen van de VIC-rapportage en het bespreken met het directieteam.
 • Het aanleveren van het VIC-dossier aan de accountant en het afstemmen met de accountant.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van economie.
 • Je hebt actuele kennis van VIC/gemeentefinanciën/BBV d.m.v. aantoonbare werkervaring (minimaal 5 jaar als adviseur VIC in de afgelopen 10 jaar binnen een overheidsorganisatie) of een afgeronde opleiding/cursus (benoem dit duidelijk in het cv.).
Competenties
 • Je bent ervaren, analytisch, creatief en proactief.
 • Bij alles wat je doet heb je een scherp oog voor de organisatie in zijn geheel.
 • Verder kun je gemakkelijk en helder communiceren, zowel mondeling als op papier en je pakt zaken zelfstandig op.
 • Je hebt een flexibele opstelling waarbij je denkt in oplossingen en kansen.
 • Samenwerken vind je heel belangrijk, je kunt schakelen tussen verschillende niveaus en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit.
 • Voor informatie kijk je verder dan je eigen gemeentegrens.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.