nl
nl

Interim AO/IC Specialist – Houten

Interim

AO/IC Specialist

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Houten, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim AO/IC Specialist. Deze opdracht vraagt een inzet van 32 uur per week, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en start medio januari.

 • Nederland - Utrecht
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1279

Organisatie

Functie

 • Als adviseur AO/IC ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de AO/IC binnen de gemeente Houten, borging van de administratieve organisatie én voer je samen met een medewerker het jaarlijkse interne controle programma uit.
 • Je weet op een verfrissende manier de organisatie in beweging te brengen en bent de business partner van de Concerncontroller.
 • Je weet de toegevoegde waarde van AO/IC uit te leggen en brengt dit op een aantrekkelijke en duidelijke manier richting lijnmanagement.
 • Je hebt een kritische en objectieve blik en hebt te maken met verschillende stakeholders. Intern maar ook buiten de organisatie zoals de audit- en rekeningcommissie, accountant en de belastingdienst.
 • Je gaat pro-actief de organisatie in.
 • Je draagt zorg voor de ‘Rechtmatigheidsverantwoording van het college vanaf het boekjaar 2023’ en de bijbehorende controles.
 • Je monitort de voortgang van de door het college en directie overgenomen aanbevelingen van de accountant, de audit- en rekeningcommissie en de adviseur AO/IC zelf.
 • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het (fraude) risicomanagement en werkt hierbij nauw samen met de controllers.
 • Verbetering staat centraal bij de adviseur AO/IC en je stelt oude werkwijzen of processen op een tactische manier ter discussie.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van accountancy.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker AO/IC bij een gemeentelijke instelling.
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met het verrichten van verbijzonderde interne controles.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.