nl
nl

Interim

AO/IC Specialist

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim AO/IC Specialist. De opdracht start begin januari 2022, vraagt een inzet van gemiddeld 24 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden. Er geldt een optie op langdurige verlenging.

Organisatie

Het cluster AO/IC maakt onderdeel uit van het team Bestuurlijke Informatie Voorziening (BIV) en bestaat uit drie formatieplaatsen.  Het cluster ontwikkelt en beheert de administratieve organisatie, waaronder het beschrijven, beheren en bewaken van de kwaliteit en de actualiteit van processen. 

Functie

 • DutchDare International selecteert een AO/IC specialist die een inhoudelijke én een regierol oppakt.
 • Door coaching en training on the job van de proceseigenaren draag je deze expertise over. Je ondersteunt deze managers bij procesoptimalisatie door mee te denken, het maken van procesbeschrijvingen en het geven van relevante instructie en kennisoverdracht. 
 • De manier waarop je communiceert maakt jou een succesvolle adviseur. Dus in begrijpelijke taal en rekening houdend met standpunten en belangen van anderen. 
 • Je werkt vanuit het gedachtengoed van de three lines of defence.
 • Je voert samen met de collega's onafhankelijk en zelfstandig (gegevensgerichte) interne controles uit. 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding.
 • Jij kent de finesses van het vakgebied interne controle & administratieve organisatie. 
 • Je hebt een hands on en fit-for-purpose werkwijze. Dus, om verder te komen ga je eerst voor de voldoende (6/7) in plaats van direct voor de 10.  
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met beheer en begeleiding rondom procesbeschrijvingen.
 • Je bent  in staat kennis te delen, te adviseren en te coachen.
 • Jij stelt samenwerking en ontwikkeling centraal. Als het echt nodig is, durf je te zeggen waar het op staat en hou je je rug recht. 
 • Je hebt  ervaring in (productie)bedrijven en detachering (omzet/inkoop).
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je bent gericht op verbetering van werkprocessen. 
 • Je hebt kennis van en ervaring met scrum en/of lean.
 • Ervaring binnen het sociaal domein van een gemeente. 
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken binnen gemeenten.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.