nl
nl

Interim Auditor vakgroep VIC – Apeldoorn

Interim Auditor

vakgroep VIC

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Apeldoorn, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Auditor vakgroep VIC. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 5 maanden.

  • Nederland - Gelderland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1405

Organisatie

Functie

Samen met jouw collega’s van de vakgroep VIC ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarplan. Het jaarplan richt zich op 3e lijns audit- en controlewerkzaamheden van minimaal de interne beheersing van processen passend binnen de criteria van de rechtmatigheidsverantwoording. Mede door de komst van de rechtmatigheidsverantwoording ligt hier een uitdaging waar jij een belangrijke bijdrage aan gaat leveren!Als Auditor stel je een IC-plan op per proces (analyse en risico inventarisatie), het uitvoeren van lijncontroles en testwerkzaamheden, het opstellen van rapportages (bevindingen en adviezen ten aanzien van risico’s en werkwijzen per proces) en de gesprekken met de proceseigenaren. Voor grote, materiële en/of risicovolle processen fungeer je als leadauditor en word je ondersteund door een collega auditor. Daarbij zorg je ervoor dat de ondersteunde auditor de toegewezen werkzaamheden zoveel als mogelijk zelfstandig kan uitvoeren.De te verrichten werkzaamheden worden onder coördinatie en verantwoordelijkheid van de Senior Adviseur VIC opgesteld en verdeeld in het jaarplan. Werkzaamheden kunnen variëren. Op dit moment is er behoefte aan een Auditor met enige fiscale kennis vanwege uit te voeren audits in het kader van horizontaal toezicht met de Belastingdienst. Daarnaast moeten audits worden uitgevoerd op het terrein van fraudebeheersing en het tegengaan van misbruik en oneigenlijk gebruik.

Functie-eisen

  • Minimaal een ageronde HBO opleiding in de richting van financiën.
  • Je bent met jouw kennis en werkwijze in staat bent om op dossierniveau de werkzaamheden van de VIC (opstellen IC-plan per proces tot aan de rapportage en opvolging) zelfstandig op te pakken.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkebare rol.
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een gemeente.
  • Ervaring met Unit4Financials.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.