nl
nl

Interim Begeleider Accountantscontrole – Naaldwijk

Interim

Begeleider Accountantscontrole

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Westland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Begeleider Accountantscontrole. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van 6 maanden. De gevraagde inzet is 28-36 uur per week.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1605

Organisatie

Functie

Om de accountscontrole van de jaarrekening in goede banen te leiden zoekt de gemeente een begeleider accountscontrole. In deze rol ben je de verbinder tussen de accountant en de interne organisatie. Je bent aanspreekpunt voor vragen van zowel de accountant als de interne organisatie. Gemeente Westland is een lerende organisatie en daarom verwachten ze van jou ook een coachende rol.Je coacht en helpt onze financiƫle adviseurs, zodat zij in de toekomst dit proces zelfstandig kunnen oppakken. Ook verbeter je het kwaliteitsniveau van de jaarrekening.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde wo master opleiding accountancy.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als accountant.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het coachen en begeleiden van medewerkers binnen een gemeentelijke instelling.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het controleren of opstellen van een jaarrekening op grond van het BBV.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het controleren of opstellen van een SiSa-bijlage.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het coachen en begeleiden van medewerkers.
 • Aantoonbare werkervaring met het verzorgen van cursussen en trainingen rondom BBV, rechtmatigheid en SiSa.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in als senior accountant bij een 110K+ gemeente.
 • Aantoonbare werkervaring in het beoordelen van de kwaliteit van de opgeleverde onderbouwingen en specificaties t.b.v. de PBC-lijst, benoem waar dit is opgedaan.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.