nl
nl

Interim

BI Specialist

Een van onze opdrachtgevers, een zorginstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim BI Specialist. De opdracht kan per direct starten, heeft een looptijd van 12  maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.

Organisatie

Wij zoeken een BI specialist die de strategie op het gebied van BI mede gaat vormgeven. Het vertalen van de informatiebehoefte vanuit de organisatie naar informatievoorziening.

Functie

Je ondersteunt de interne klanten bij de data-analyse en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van controles en BI dashboards.In deze rol ben je gepositioneerd binnen het I&A team en linking-pin tussen werkprocessen en informatievoorziening. 

Functie-eisen

Ervaring in de VVT-sector is van belang. Maar als je kennis en ervaring binnen andere soorten zorginstellingen hebt opgedaan is het zeker ook de moeite waard om te reageren.

  • Je hebt HBO/WO werk-­ en denkniveau op het gebied van Business IT & Management, Wiskunde of Informatica.
  • Sterk analytisch vermogen, je zet abstracte eisen om in een werkende oplossing.
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Affiniteit met de zorgsector en kennis van de financiering, logistiek en/of systemen in de gezondheidszorg (m.n. VVT) zijn een pré.
  • Kennis van en ervaring met MijnCaress, ONS Nedap, AFAS en Dundas zijn een pré.
  • Ruime ervaring met BI Tools.
  • ☛ Expert op gebied van SQL.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.