nl
nl

Interim Business Controller – Amsterdam

Interim

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, Port of Amsterdam, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.

  • Nederland - Noord-Holland
  • Overheidsinstellingen - Overig
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1351

Organisatie

Functie

Als Business Controller bij Port of Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het adviseren van het management over strategische business issues en cases. Dit doe je voor een of meerdere clusters die jij ondersteunt. Je stelt trendanalyses op, voert financiële benchmarks uit en adviseert en assisteert Projectleiders bij haalbaarheidsstudies en investeringsvraagstukken.Je maakt deel uit van het Managementteam en adviseert hen over belangrijke ontwikkelingen en verbetermogelijkheden. Ook ondersteun je de directie en diverse afdelingen bij de totstandkoming van de (afdelings)jaarplannen en de financiële vertaling daarvan naar de begroting. De business weet jou dus te vinden en waardeert jou als sparringpartner. Tot slot draagt Business Control mede zorg voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van (niet) financiële informatie en is het analyseren van data voor adviesvorming een belangrijke taak.Je bent onderdeel van het team Business Control, samen met drie Business Controllers en een Manager. Jullie werken intensief samen met elkaar en met andere afdelingen binnen de organisatie.

Functie-eisen

  • Een afgeronde (bedrijfs)economische opleiding op WO niveau.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Business Controller.
  • Aantoonbare werkervaring met het systeem Exact.
  • Uiterlijk beschikbaar per 1 april 2023.
  • Een afgeronde RC- of RA-opleiding.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.