nl
nl

Interim Business Controller – Gelderland

Interim

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start medio juli, heeft een looptijd van tenminste 5 maanden en kent een  optie op verlenging. De gevraagde inzet is 36 uur per week.

 • Nederland - Gelderland
 • Overheidsinstellingen - Uitvoeringsorganisatie
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1079

Organisatie

Functie

Kan jij de vertaalslag maken van cijfers naar business en vertel je graag het verhaal achter de cijfers? Dan is dit dé vacature voor jou! Als Interim Business Controller ga je het volgende doen:

 • Opstellen van periodieke rapportages, uitvoeren van financiële en andere risico analyses en geven van adviezen over risico's en verbeterpunten binnen de administratieve organisatie en interne beheersing.
 • Adviseur en klankbord voor het betrokken management. Signaleren en analyseren van relevante aspecten met betrekking tot de bedrijfsvoering, zowel financieel als ook in bredere context.
 • Medeverantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus van je eigen organisatie onderdeel en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit hiervan.

Functie-eisen

 • De kandidaat beschikt over minimaal een HBO diploma in een financiële (bedrijfs)economische of bedrijfskundige richting.
 • De kandidaat heeft 3 jaar relevante werkervaring.
 • De kandidaat heeft werkervaring bij een not-for-profit en/of onderwijsorganisaties.
 • De kandidaat heeft gedegen kennis van geautomatiseerde systemen zoals Exact, Synergy, ADP of equivalent.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.