nl
nl

Interim Business

Controller (gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start eind oktober, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een parttime inzet van gemiddeld 24 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever is de gemeenschappelijke regeling  voor een drietal gemeenten in het midden van het land en  verzorgt de taken rondom Werk en Inkomen (Participatiewet), Uitkeringsadministratie en Zorgadministratie (Wmo en Jeugdwet) van de drie deelnemende gemeenten..

Functie

 • Als Interim Business Controller speel je een essentiële rol in de verdere ontwikkeling van de opdrachtgever als zelfstandige, professionele organisatie.
 • Je draagt zorg voor actuele, betrouwbare en relevante financiële informatie.
 • Je stelt zo nodig principes van planning en control op en bij en ziet toe op de naleving ervan.
 • Je analyseert de budgetontwikkeling en -benutting, de bedrijfseconomische situatie en mogelijkheden, en je signaleert trends en ontwikkelingen in het sociaal domein. Op basis daarvan adviseer je, gevraagd en ongevraagd, het MT over mogelijkheden om optimaal in control te zijn.
 • Je organiseert en coördineert het tot stand komen van de documenten uit de P&C-cyclus, waaronder de jaarrekening en bent eerste aanspreekpunt voor de accountant.
 • Je werkt nauw samen met onze directe partners (onder wie je collega-controllers in de drie gemeenten) en je collega’s binnen de eigen organisatie. Je rapporteer hiërarchisch aan de directeur.

Functie-eisen

 • Je bent een verbinder met oog voor het integrale karakter van je functie.
 • Je hebt en afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau op het gebied van financiën of bedrijfskunde. 
 • Je hebt aantoonbare kennis van- en/of werkervaring binnen het sociaal domein.
 • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als business controller in de afgelopen 8 jaar.
 • Bij wederzijds goedvinden bestaat de mogelijkheid bij de opdrachtgever in dienst te gaan.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.