nl
nl

Interim Business

Controller (Jeugdzorg)

Een van onze opdrachtgevers, een instelling in de welzijnszorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen voor een Interim Business Controller (Jeugdzorg).  De opdracht kan per direct starten, vraagt een full-time inzet en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden.

Organisatie

In deze functie werk je vanuit Concern Control.Jouw standplaats is op het hoofdkantoor in het Oosten van het land. De missie, het bestaansrecht van Bedrijfsvoering, is het deskundig ondersteunen van de professionals en het management, zodat zij optimaal in staat worden gesteld de strategie te realiseren. Je werkt nauw samen in een zelfsturend team van 10 business controllers.

Functie

Als business controller ben je de business partner van leidinggevenden en directie binnen één of meer resultaatverantwoordelijke eenheden. Samen met de adviseur Kwaliteit en de HRM adviseur vorm je een multidisciplinair team dat gericht is op het effectief ondersteunen van het primaire proces.Je adviseert gevraagd en ongevraagd over vraagstukken op het gebied van financiën, controlling en bedrijfsvoering. Je coacht leidinggevenden en directie in het interpreteren en analyseren van data en informatie. Van daaruit lever je een bijdrage aan de strategieontwikkeling, onder meer door analyse van financiële consequenties, financiële inrichting en projectmatige ondersteuning via business cases. Verder heb je een rol bij het onderzoek naar marktontwikkelingen, rendementen, tariefstelling, managementinformatie en dergelijke.Voor het primaire proces ben je eerste aanspreekpunt voor de financiële onderwerpen bij diverse collega's. Samen met jouw team BC Jeugdzorg participeer je op basis van kennis en kunde in verbeter- en ontwikkelprojecten zoals rolling forecasts, kostprijzen, data intelligence en scenarioanalyses. In samenwerking met de financial controller en procescontroller bewaak en optimaliseer je de financieel-administratieve processen en de kwaliteit van data.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau en een afgeronde studie Bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt tenminste 2 jaar ervaring binnen de Jeugdzorg.
  • Je bent een prettige gesprekspartner voor collega’s en externen, hebt goede adviesvaardigheden en bent samenwerkingsgericht.
  • Je beschikt over een sterke organisatie-sensitiviteit, bent nieuwsgierig en daagt graag uit als het gaat om de kwaliteit van analyses en het onderbouwen van besluiten.
  • Complexe vraagstukken dagen je uit: je denkt in oplossingen, je kent het klappen van de zweep en weet hoe beleidsregels moeten worden geïnterpreteerd. Op tactische wijze weet je met de politieke verhoudingen om te gaan.
  • Tot slot ga je voor de verbinding, waarbij je vanuit de inhoud de scherpte opzoekt en je onafhankelijk en transparant opstelt.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons. Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.