nl
nl

Interim Business Controller. – Noord-Holland

Interim

Business Controller.

Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start begin Juli, heeft een looptijd van tenminste 12 maanden en kent een langdurige optie op verlenging. De gevraagde inzet is 36 uur per week.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Uitvoeringsorganisatie
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1065

Organisatie

Functie

De Business controller Jeugdgezondheidszorg is onderdeel van het team Financiën en ondersteunt de manager en teamleiders van de afdeling Jeugdgezondheidszorg op het gebied van financiën en planning & control.De controller Jeugdgezondheidzorg a.i. wordt ingezet op de volgende taken:

 • Het herinrichten van de begroting Jeugdgezondheidzorg en het opzetten van de managementrapportages en dashboards over financiën, personeel en prestaties.
 • Meewerken aan het optimaliseren van de inrichting van AFAS gericht op aansluiting tussen HR en Financiën.
 • Opstellen maandelijkse voortschrijdende fte- planning per team gericht op het verbeteren van de ondersteuning van de planningsprocessen.
 • Opstellen van prognose van baten en lasten van de afdeling Jeugdgezondheidzorg ten behoeve van de 4-maandelijkse bestuurlijke rapportages;
 • Advisering en ondersteuning teamleiders bij sturing operationele personeelsbeheer (stellen van vacatures, verlengen van contracten, tijdelijke vervanging, rol flexpool, uitbreiden van uren).
 • Opstellen, vereenvoudigen en bewaken van het proces rond subsidies voor aanvullende diensten die worden uitgevoerd in de opdracht van de gemeenten.
 • Opstellen van bestuurlijke financieringsvoorstellen JGZ die ter vaststelling aan het algemeen bestuur worden aangeboden.
 • Je werkt nauw met de collega’s van het team Financiën, de concerncontroller a.i., de HR-adviseur, de data & informatie analist en de manager en teamleiders van de afdeling Jeugdgezondheidzorg.

Functie-eisen

 • De kandidaat heeft een afgeronde hbo/wo-bedrijfseconomie of bedrijfskunde met financiële richting.
 • 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met opstellen en herinrichten van begrotingen, het opzetten van de managementrapportages en maken van prognoses. Dit is een must.
 • Ervaring met planningsprocessen en capaciteits-vraagstukken.
 • De kandidaat heeft ervaring als gebruiker van financiële software zoals; AFAS, Excel-expert en Power BI. 
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.