nl
nl

Interim Business Controller – ‘s-Gravenhage

Interim

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, ZonMw, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. Deze opdracht vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 4 maanden.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Zakelijke dienstverlening - Speur- en ontwikkelingswerk
  • 32 uur per week
  • Vacature-ID:1406

Organisatie

Functie

Je coördineert het budgetteringsproces exploitatie en programma’s van A tot Z. Je bent de verbinding tussen de programma-afdeling en F&C. Je zorgt voor een duidelijke planning en bent het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van de formats en de benodigde informatie om tot een eindproduct te komen. Je ziet toe op een tijdige levering en communiceert proactief wanneer van de planning wordt afgeweken. Je doet dit samen met een aantal senior medewerkers F&C waarbij jij hen functioneel aanstuurt.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als controller.
  • Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als controller.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een coördinerende/leidinggevende rol.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met P&C cyclus bij de overheid in de afgelopen 5 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring met AFAS en Unit 4.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.