nl
nl

Interim Business Controller (Sociaal Domein) – Hilversum

Interim Business

Controller (Sociaal Domein)

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Hilversum, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller Sociaal Domein. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van 6 maanden (met optie op verlenging), De gevraagde inzet is 36 uur per week.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1602

Organisatie

Functie

De gemeente zoekt een ervaren businesscontroller voor de afdeling Sociaal Domein. Je adviseert team- en afdelingsmanagers over hun brede business control en alle belangrijke ontwikkelingen binnen de teams en afdeling. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering zoals financiën en personeel. Je hebt ervaring in de advisering aan teams in het Sociaal Domein en met name de teams die werkzaam in het verstrekken van zorg in natura (WMO en Jeugd). Je bent het eerste aanspreekpunt op de financiën voor de teammanager(s) / team(s) en helpt om grip te hebben en te houden op de kosten en de capaciteit . Je hebt ervaring in de advisering en toetsen van bestuurlijke voorstellen voor het college en raad. Je hebt geadviseerd en bijgedragen aan het opstellen van de onderdelen (risicomanagement, formatie, analyses) voor een afdeling Sociaal Domein die nodig zijn voor de P&C cyclus (kadernota, begroting, jaarrekening, managementrapportages). Voor deze rol zijn wij op zoek naar een communicatief sterk en resultaatgerichte persoonlijkheid. Iemand die adviesvaardigheden bezit met een proactieve houding. Een echte teamspeler die vasthoudend, kritisch is en denkt in mogelijkheden, oplossingen. Het is belangrijk dat je initiatief durft te nemen van aanpakken weet en de samenwerking opzoekt. Je functioneert goed onder druk en je bent sterk in plannen & organiseren. Je signaleert knelpunten en denkt mee over mogelijke oplossingsrichtingen.

Functie-eisen

 • Aantoonbare werkervaring in advisering van teams binnen het Sociaal Domein bij een gemeente van minimaal 70.000 inwoners.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente van meer dan 70.000 inwoners op het gebied van gemeentefinanciën (P&C-cyclus) waarvan 3 jaar als adviseur binnen een afdeling Sociaal Domein Ruimte.
 • Aantoonbare werkervaring in advisering van bestuurlijke voorstellen voor het college en raad die door teams binnen een afdeling Openbare Ruimte zijn opgesteld. (20 punten);
 • Aantoonbare kennis en werkervaring van Lias.
 • Aantoonbare kennis van het BBV.
 • Aantoonbare kennis van Key2Financien.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.