nl
nl

Interim

Concerncontroller

Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Concerncontroller. De opdracht start eind oktober, heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden en vraagt een inzet van 24 uur per week. Er geldt een optie op verlenging. De opdracht is ontstaan door het vertrek van de huidige concerncontroller. 

Organisatie

De opdrachtgever werkt samen met twee andere gemeenten en een Gemeenschappelijke Regeling (GR). De GR levert de opdrachtgever dienstverlening op het gebied van onder andere Personeel, ICT, Facilitair, Financiën en Control. Als concerncontroller heb je de belangrijke rol de gemeentelijke organisatie ‘in control’ te houden. Dit doe je in samenwerking met de BWB en de directeur bedrijfsvoering.

Functie

De werkzaamheden betreffen:

  • Uitzetten en begeleiden van de opdracht voor procesbeschrijvingen (met name begrotingscriterium).
  • Opstellen raadsvoorstellen controle protocol en normenkader 2022.
  • Opstellen beleid Misbruik & Oneigenlijk gebruik.
  • Afstemming auditcommissie inzake invulling rechtmatigheidsverantwoording in de paragraaf bedrijfsvoering.
  • Aansturing Verbijzonderde Interne Controle (VIC) en afstemming met de accountant.

Functie-eisen

  • Ervaring binnen een gemeente en ervaring in een vergelijkbare rol
  • Een relevante (financiële) opleiding voor de uitvoering van de functie van concerncontroller.
  • Je bent resultaatgericht en omgeving sensitief.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.