nl
nl

Interim

Controller

Een van onze opdrachtgevers, een onderwijsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Controller. De opdracht start begin november, heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden en vraagt een fulltime inzet. De interim positie is ontstaan door ziekte van een van de medewerkers.

Organisatie

Hoewel je de meeste activiteiten zelfstandig uitvoert, kun je rekenen op een gedreven team van 8 collega’s. Dit zijn business controllers en financial controllers. Alle teamleden staan klaar om bij te springen waar nodig en werken samen toe naar het financiële succes. De uitdaging is stevig en dynamisch.

Functie

De volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket van de interim Financial Controller:

 • Het financiële deel van het campusplan beoordelen en adviseren.
 • Financial control, periodieke afsluitingen, rapportages.
 • Je levert een bijdrage aan het begrotingsproces.
 • Het beoordelen van financiële vraagstukken.
 • Het berekenen van kostprijzen.
 • De inventarisaties van privaatactiviteiten, wet- en regelgeving controleren.
 • Het consolidatie- en eliminatieproces verbeteren.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO+ of WO-diploma, bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie, controlling of een andere relevante richting.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als controller bij een Hogeschool of Universiteit.
 • Je bent een analytische denker, werkt uitstekend samen in een team en je bent communicatief sterk.
 • Je bent constructief kritisch en oplossingsgericht.
 • Je bent organisatiesensitief: je bent je bewust van de belangen binnen een organisatie en schakelt snel met mensen op verschillende niveaus.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.