nl
nl

Interim

Controller

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Controller. De opdracht heeft een looptijd van ten minste 12 maanden en er geldt een optie op verlenging. De gevraagde inzet is gemiddeld 20 uur per week. De opdracht start begin mei 2021.

Organisatie

De opdrachtgever is een organisatie die zich in opdracht van een aantal gemeenten en de provincie Gelderland bezighoudt met vergunningverlening, Advies en Toezicht en Handhaving op het gebied van milieu. Ca. 80 medewerkers zetten zich dagelijks in voor een schone en veilige leefomgeving. Het MT bestaat uit een directeur en twee afdelingsmanagers. Daarnaast kent de organisatie een kleine staf die bestaat uit IT, HRM en Finance.Voor de laatste groep selecteren wij een Interim Controller, die samen met een junior dit onderdeel tot zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. De opdrachtgever werkt op basis van outputfinanciering. Zij brengt producten en diensten in rekening bij de partners op basis van daadwerkelijk gemaakte uren of geleverde producten. Dit is een ontwikkeling waarin de afgelopen jaren flink is geïnvesteerd. Zij willen dit de komende jaren verder uitbouwen. DutchDare International selecteert daarom een interim controller op strategisch niveau die in staat is het MT bij de hand te nemen. De controller fungeert als sparringpartner in sturingsvraagstukken die in de toekomst op de organisatie afkomen.

Functie

 • Sparringpartner voor het MT.
 • Luis in de pels bij formatievraagstukken.
 • Strateeg bij financiële rapportages en verantwoording.
 • Eindverantwoordelijk voor de financiële functie.
 • Spin in het web tussen de ketenpartners.
 • Begeleiden van de junior collega.
 • Adviseur van het bestuur.
 • Contactpersoon voor de accountant.
 • Richtinggevend op informatievraagstukken - (IT manager).

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding WO - bedrijfskunde.
 • Vergelijkbare rol in een bestuurlijke organisatie (bij voorkeur Omgevingsdienst).
 • Outputfinanciering binnen een bestuurlijke organisatie.
 • Begeleiden van een junior.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.