nl
nl

Interim

Controller

Een van onze opdrachtgevers, actief in de zorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Controller. De opdracht start begin december, heeft een looptijd van tenminste 4 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week).

Organisatie

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de inkoop en het contracteren van alle jeugdhulp in de regio. Gezamenlijk inkopen van jeugdhulp is efficiënter en zorgt ervoor dat alle jeugdigen in de regio, indien nodig, verzekerd zijn van hulp. Naast het contracteren draagt de opdrachtgever zorg voor contractmanagement, declaratieafhandeling, betaalbaarstelling van declaraties en informatievoorziening.De opdrachtgever heeft een platte organisatie met 4 teams: control, functioneel beheer, inkoop/contractmanagement en declaraties.

Functie

De kern van de opdracht is om procesbeschrijvingen vast te leggen en plannen te schrijven voor de interne controle. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot ad hoc inzet bij andere werkzaamheden binnen de afdeling control.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding Accountancy op minimaal HBO bachelor niveau.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met organiseren van de administratie rondom de interne controle.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het uitvoeren van interne controles en audits.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.