nl
nl

Interim Controller – ‘s-Gravenhage

Interim

Controller

Een van onze opdrachtgevers, Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Controller. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van 6 maanden (met optie op verlenging), De gevraagde inzet is 36 uur per week.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Gezondheids- en welzijnszorg - Welzijnszorg
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1601

Organisatie

Functie

Binnen de afdeling control worden werkzaamheden verricht gericht op interne en externe control, advisering en beleidsontwikkeling. De komende maanden ligt de focus op de jaarrekening 2023, de meerjarenbegroting 2025-2028 en de verantwoording van de kosten van jeugdhulp 2023. Tegelijkertijd moet er een inhaalslag gemaakt worden in het beschrijven van de administratieve processen en de processen ten behoeve van de verbijzonderde interne controles.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van financieel-economische / accountancy.
 • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met BBV en AO/IC.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als controller, financieel adviseur auditor bij een overheidsorganisatie.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de laatste 5 jaar als controller bij een gemeentelijke organisatie.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het van opstellen gemeentelijke jaarrekeningen en begrotingen.
 • Aantoonbare werkervaring met het opstellen van procesbeschrijvingen ten behoeve van de verbijzonderde interne controles.
 • Aantoonbare werkervaring met het opstellen en begeleiden/uitvoeren van verbijzonderde Interne Controles.
 • Aantoonbare werkervaring in het maken van de kostenverantwoording rondom jeugdhulp.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.