nl
nl

Interim Coördinator Financieel Beheer – Drachten

Interim Coördinator

Financieel Beheer

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Smallingerland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Coördinator Financieel Beheer. De gevraagde inzet is 36 uur per week. De opdracht start per 1 augustus en heeft een looptijd van minimaal 12 maanden met een optie op verlenging van 2 x 12 maanden. 

 • Nederland - Friesland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1697

Organisatie

Functie

DutchDare seleceteert een enthousiaste coördinator/organisator die het cluster financieel beheer en financieel specialisten neerzet en aanstuurt. Een professional die de medewerkers stimuleert in ontwikkeling van vaardigheden en kennis.
Daarbij is een belangrijk deel van de opdracht het (laten) optimaliseren van de financiële administratie in de breedste zin en de daarbij behorende processen inrichten en vastleggen. Jouw taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het cluster financieel beheer en financieel specialisten. 
 • Het coördineren en plannen van de werkzaamheden en hierbij zorg dragen dat medewerkers de juiste taken uitvoeren. 
 • Het realiseren van samenwerking, professionaliteit en kwaliteit.
 • Je bent verantwoordelijk voor juistheid, volledigheid en tijdigheid van de administratie en de bijbehorende processen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 8 jaar aantoonbare ervaring met het coachen, aansturen en ontwikkelen van medewerkers, waarvan (deels) in een leidinggevende functie.
 • Je bent HBO of hoger opgeleid.
 • Je bent minimaal 2 dagen fysiek aanwezig op kantoor.
 • Uiteraard heb je kennis van en ervaring met het werken binnen de lokale overheid.
 • Je hebt kennis en ervaring van de gemeentelijke financiën en administratie.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.