nl
nl

Interim Coördinator Financiën – Reusel

Interim

Coördinator Financiën

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Reusel, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Coördinator Financiën. Deze opdracht vraagt een inzet van 24 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 9 maanden.

  • Nederland - Noord-Brabant
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 24 uur per week
  • Vacature-ID:1345

Organisatie

Functie

Als Coördinator binnen de afdeling Bedrijfsvoering (Concern & Control) neem je jouw medewerkers mee in de organisatieontwikkeling; je coacht en leidt hen zodat zij met hun kennis, ervaring en talenten aan de ontwikkelingen uitvoering kunnen geven. Je bent aanspreekbaar op het functioneren van jouw team binnen de gestelde opgaven. Je bent verantwoordelijk en draagt zorg voor het behalen van de resultaten van het team. Je bent een uitstekende sparringpartner voor collega’s en MT. Met jouw visie op het gebied van planning en control ben je een inspirator die mensen meekrijgt.De onderdelen binnen het team richten zich op het ondersteunen van de organisatie op het brede terrein van bedrijfsvoering maar hebben een net iets andere focus. Je werkt samen met de andere teamleiders en afdelingshoofden. Je hebt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid in het gezamenlijk en onderling vormgeven van de opgaven waar de afdeling Bedrijfsvoering voor staat.Jij bent de leider die vertrouwt op de expertise van zijn/haar medewerkers en neemt daar waar nodig met overtuiging beslissingen. Je hebt affiniteit met de opgaven, producten en diensten van het team. Daarbij durf je door te pakken, knopen door te hakken en kies je niet altijd het ‘standaard’ pad. Je hebt aandacht voor de ontwikkeling en (duurzame) inzetbaarheid van jouw team. Je bent in staat samen met jouw team een concrete vertaalslag te maken van wat voor Reusel nodig is voor de opgaven naar de concrete werkpraktijk. Je weet hoe je de kwaliteit en het vakmanschap verder kunt optimaliseren en daarbij bevorder je resultaatgericht werken en zorg je voor een goed en plezierig werkklimaat waardoor de medewerkers trots kunnen zijn op hun werk. Je bent zichtbaar voor jouw collega’s en houdt van een spontaan praatje aan het bureau. Een gezonde dosis humor mag daarbij niet ontbreken.Als coördinator geef je leiding aan 3 onderdelen, namelijk Planning & Control, Financiële Administratie en Belastingen. De teams bestaan in totaal uit circa 15 professionals.

Functie-eisen

  • Overzicht houden bij verschillende belangen, visies, wensen en mogelijkheden.
  • Omgevingsbewust met een hoge mate van bestuurlijke, politieke en organisatiesensitiviteit.
  • Gevoel bij verandertrajecten in de organisatie.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en netwerken.
  • Oog voor de mensen in de organisatie; sterke gerichtheid op een verdere ontwikkeling en professionalisering van de teams.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.