nl
nl

Interim Coördinator

jaarrekening/Financieel adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Coördinator jaarrekening/Financieel adviseur. De opdracht start uiterlijk medio december 2021, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

De organisatie van de gemeente kent een programmastructuur, bestaande uit vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein.

Functie

 • Als Interim Coördinator jaarrekening/Financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor een helder jaarrekeningproces, de tijdige en kwalitatieve totstandkoming van de jaarverantwoording 2021 en de tijdige en volledige voorbereiding op de accountantscontrole.
 • Jij bent degene die het proces van de jaarrekening 2021 coördineert en inhoudelijk meewerkt aan de totstandkoming ervan.
 • Je werkt hierbij nauw samen met de coördinerend strategisch financieel adviseur richting concernstaf, management, bestuur en accountant.
 • Als financieel adviseur ben je helemaal thuis in de gemeentelijke financiën en planning & control cyclus.
 • Je kan inhoudelijk schakelen en adviseren en bent bekend met de ontwikkelingen op het gebied van het gemeentefonds. Je bent adviseur en sparringpartner voor collega’s, teams en bestuur.
 • Je adviseert zowel mondeling als schriftelijk op voorstellen en nota´s. Je denkt inhoudelijk mee en bent een stevige gesprekspartner.
 • Je bewaakt de financiële voortgang op organisatieniveau in samenwerking met de concernstaf en draagt bij aan en adviseert over grote projecten met een financieel aspect.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van Financiën of Bedrijfseconomie.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het jaarrekeningproces bij een gemeentelijke instelling.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan als Financieel Adviseur bij een provincie, gemeente of gemeenschappelijke regeling.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring en kennis op het gebied van financiële advisering bij projecten.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.