nl
nl

Interim Coördinator P&C – Beverwijk

Interim

Coördinator P&C

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Beverwijk, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Coordinator P&C. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week en heeft een looptijd van 12 maanden, met optie op verlenging.

  • Nederland - Noord-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 32 uur per week
  • Vacature-ID:1680

Organisatie

De rol Het betreft een veelzijdige rol met brede verantwoordelijkheid, waarin je vanuit een frisse blik bijdraagt aan doorontwikkeling en verbetering. Beverwijk zoekt een ervaren financieel adviseur die denkt en doet. Gezocht wordt naar een professional die cijfermatig sterk is en het leuk vindt om financiële advisering, coördineren en het maken van beleid te combineren. 

Functie

Wat ga je doen? Als Coordinator P&C coördineer en regisseer je een deel van de P&C producten. Je stelt heldere planningen op en neemt de betrokkenen in de organisatie mee in het proces van totstandkoming. Je zorgt voor overzicht, bewaakt de deadlines en zorgt voor kwalitatief goede stukken. Hiernaast houd je het financiële meerjarenbeeld van de gemeente goed in de gaten. Je adviseert het management en het college over strategisch financiële vraagstukken. Door je vergaande inhoudelijke kennis van gemeentelijke financiën en de regels van het Bbv, ben de perfecte sparringpartner van de financieel adviseurs en de coördinator financiële administratie uit het team.  Je stelt mede financieel beleid op. Je schakelt tussen bestuurlijk strategische financiële vraagstukken en je handen uit de mouwen steken.

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding op bedrijfseconomisch gebied.
  • Meerjarige ervaring met de gemeentelijke financiën als geheel en met het coördineren van het P&C proces binnen een gemeente.
  • Je bent bekend met Lias, Key2financiën en het Besluit begroting en verantwoording (Bbv).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.