nl
nl

Interim Coördinator

P&C (Gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente (50.000+), heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Coördinator P&C. De opdracht start op korte termijn, vraagt een inzet van minimaal 32 uur per week en kent een looptijd van minimaal 6 maanden.

Organisatie

Het team Financiën bestaat uit de clusters Advies & Control, Planning & Control, Financiële Administratie en Personele Administratie. Het team heeft circa 18 collega’s en is gesitueerd binnen het domein Bedrijfsvoering. Het team is verantwoordelijk voor het kas-, debiteuren- en crediteurenbeheer, financiële advisering, regie en productie van begroting, jaarrekening en rapportages en de salarisadministratie. Daarnaast is er een stevige veranderopgave om een aantal producten en processen naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen.

Functie

Wij zoeken een energieke en innovatie specialist gemeentefinanciën die goed processen en taken kan coördineren in de P&C cyclus. Daarbij moet een aantal verbeterslagen worden gerealiseerd. Je moet snel ingewerkt zijn en kunnen communiceren met zowel de accountant als de concerncontroller. Tevens ben je sparringpartner voor de manager en je collega’s. Waar het gaat om de regelgeving ben je sterk in het toepassen van de producten en processen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfseconomie en boekhouden op minimaal HBO-bachelor niveau.
 • Een afgeronde opleiding gemeentefinanciën – BBV (basis en verdieping).
 • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring met het toepassen van BBV regelgeving in de P&C producten en processen.
 • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring werkervaring als coördinator P&C binnen een gemeente.
 • Uiterlijk 16 november 2020 beschikbaar.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing.
Competenties
 • Resultaatgericht
 • Ondernemend
 • Transparant
 • Samenwerkend
 • Politiek-bestuurlijk sensitief
 • Omgevingsbewust
 • Schriftelijk en mondeling uitdrukkingsvaardig

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.