nl
nl

Interim Crediteurenadministrateur – Regio Amsterdam

Interim

Crediteurenadministrateur

Een van onze opdrachtgevers, een stichting, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Crediteurenadministrateur. De opdracht start per direct en heeft een looptijd van 3-6 maanden (dit is afhankelijk van het werving proces voor een nieuwe medewerker). De gevraagde inzet is fulltime.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Financiële instellingen - Overig
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1247

Organisatie

Functie

Je gaat werken in het team Accounting. Met jouw collega’s (een team van vijf mensen) ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, in het bijzonder de crediteurenadministratie. Je zorgt er samen voor dat het betalingsproces soepel verloopt en de crediteurenadministratie op orde is. Je draait daarnaast mee met de andere werkzaamheden in het team Accounting. Je onderhoudt veel contact met je collega’s, maar ook met leveranciers. Kortom: jouw werk doet ertoe!Dit zijn je belangrijkste taken:

 • Voorbereiden, boeken, invoeren en verwerken van inkoopfacturen en bankafschriften.
 • Voorbereiden van betaalopdrachten.
 • Bewaken van de voortgang van het betalingsproces.
 • Bijdragen aan het opstellen van periodieke rapportages.
 • Verwerken van gegevens in de crediteurenadministratie.
 • Onderhouden van contacten met leveranciers op het gebied van facturering.
 • Beantwoorden van interne en externe vragen op het gebied van crediteuren.

Functie-eisen

Net als veel andere mensen met een financieel-administratieve achtergrond, houd jij ervan als zaken kloppen, facturen op tijd worden betaald en de administratie op orde is. Maar je hebt meer in huis. Je houdt ervan goed contact te onderhouden met de leveranciers en met de procuratiehouders. Je bent praktisch, nieuwsgierig en je steekt de handen uit de mouwen. Je draagt bij aan de teamspirit en sociale cohesie.

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (bijv. MBA of studerend voor AA).
 • 3-5 jaar relevante ervaring met financieel administratieve processen.
 • Proactieve en resultaatgerichte instelling.
 • Nauwkeurig.
 • Humor en leergierig.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.