nl
nl

Interim

Debiteurenadministrateur

Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Debiteurenadministrateur. De opdracht start begin december (infaseren is een mogelijkheid), vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden. Er geldt een optie op langdurige verlenging.

Organisatie

Functie

 • Beheren en verzorgen van de debiteurenadministratie.
 • Samen met de financieel adviseur en beheerder het balansdossier opstellen voor de jaarstukken.
 • Bijdrage leveren aan de overige Planning & Control documenten: de programmabegroting, werkprogramma’s voor de deelnemers en twee bestuur rapportages.
 • Je bent verantwoordelijk voor een deel van het functioneel beheer van het tijdsregistratiesysteem.
 • Ondersteunen van de financieel adviseurs bij het opstellen van rapportages. 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op MBO niveau.
 • Je hebt meer dan 10 jaar ervaring in het werken met een debiteurenadministratie. In ieder geval de afgelopen 7 jaar ben je werkzaam geweest op debiteurenadministratie.
 • Je hebt in de afgelopen 3 jaar gewerkt bij een overheidsinstantie.
 • Je hebt aantoonbaar werkervaring opgedaan met het opstellen van balansdossiers voor de jaarrekening.
 • Je bent bekend op het gebied van Besluit Begroting en Verantwoording.
 • Je hebt recente ervaring met K2F vanuit debiteurenadministratie.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.