nl
nl

Interim

Financial Controller

Een van onze opdrachtgevers, een ledenorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financial Controller. De duur van de opdracht is minimaal 3 maanden en vraagt een inzet van 3 dagen per week.

Organisatie

Je bent onderdeel van de afdeling Financiën (12 fte) en werkt nauw samen met de administratie en collega Financial Controllers. Andere stakeholders zijn de Manager Bedrijfsvoering en de Business Controllers.

Functie

 • Als Interim Financial Controller houd jij je bezig met kwartaalafsluitingen en jaarrekening controle. Daarnaast houd jij je bezig met procesverbeteringen en de begrotingscyclus.
 • Je controleert de kwaliteit van de boekhouding, maakt analyses en zorgt ervoor dat de boekhouding een actueel en betrouwbaar inzicht geeft in de financiën. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de jaarrekening controle door de accountant (bijv. rondrekening salarisadministratie en opstellen overige dossier-specificaties).
 • Je doet de maandelijkse afsluiting van de administratie en bereidt de financiële rapportages voor.
 • Je beheert de financiële processen en werkinstructies, signaleert mogelijkheden voor verbetering en doet voorstellen de processen efficiënter in te richten.

Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring op het gebied van de financiële administratie.
 • Je hebt de benodigde relevante kennis op het gebied van boekhouden en ICT-ervaring bij het voeren van de administratie.
 • Je bent vertrouwd met de werkzaamheden binnen een financiële administratie.
 • Je bent kwaliteit- en resultaatgericht.
 • Je motiveert de medewerkers in het team, bevordert de samenwerking en weet de resultaten naar een hoger niveau te brengen.
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende onderwerpen, weet de verbinding te leggen met de organisatie vanuit de financiële processen en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Het geeft je energie om processen verder te optimaliseren en verbeteringen door te voeren.
 • Je bent communicatief vaardig en nauwkeurig in je werk.
 • Kennis van AFAS-Profit is een pré.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.