nl
nl

Interim Financieel Administratief Medewerker – Noord-Brabant

Interim Financieel

Administratief Medewerker

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Administratief Medewerker. De opdracht start begin juli en heeft een looptijd van in eerste aanleg 3 maanden. Er geldt een optie op verlenging en de gevraagde inzet is 32 uur per week.

 • Nederland - Noord-Brabant
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1086

Organisatie

Functie

Heb je wel wat met boekhouden en cijfers? Vind je het leuk met ons financieel systeem Key2Finance bezig te zijn en in dit systeem financiële gegevens te verwerken? Ben je accuraat en zorg je er graag voor dat de crediteuren op tijd geld ontvangen en dat de facturen zijn afgewerkt? Word je enthousiast samen met jouw collega’s te zorgen voor het aanleveren van gegevens uit de financiële administratie? Dan ben je bij deze vacature op het ideale adres.Dit ga je doen:

 • Je draagt zorg voor een goede inrichting en procesgang binnen de crediteuren- en debiteurenadministratie.
 • Je registreert de ingekomen facturen en brengt deze in routing. Uiteraard zorg je er hierbij voor dat alle stukken volledig zijn voordat er betaald wordt.
 • Je verwerkt de aanvragen uit de organisatie voor uitgaande nota’s en verstuurt de nota’s. Uiteraard zorg je er ook voor dat alle nota’s tijdig worden betaald, anders start je het invorderingstraject op.
 • Je verwerkt de bankafschriften van de gemeente.
 • Je treedt op als kassier en zorgt voor een tijdige betaling van de facturen en overige betaalopdrachten uit de organisatie.
 • Je levert gegevens aan uit de financiële administratie voor bijvoorbeeld de interne controle en periodieke overzichten.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Kennis en ervaring met Key2Finance.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.