nl
nl

Interim financieel administratief medewerker – Noord-Brabant

Interim financieel

administratief medewerker

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim financieel administratief medewerker. De opdracht start op korte termijn en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is fulltime, 36 uur per week.

  • Nederland - Noord-Brabant
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1683

Organisatie

Het cluster financiën maakt deel uit van de afdeling Middelen. Het cluster zorgt voor alle taken op het gebied van financiële administratie en advies en organiseert de planning- en controlcyclus. Daarmee bevindt het cluster zich in het hart van de besluitvorming van de gemeente. De afdeling middelen heeft daarnaast nog een cluster Facilitair/DIV, Informatie Voorziening, P&O, Communicatie, Servicebalie en secretariaat. 

Functie

Je beheert samen met de collega’s van het cluster Financiën de financiële administratie van de gemeente. Je hebt een breed takenpakket, maar jouw belangrijkste taak is het registreren en in de workflow brengen van inkomende facturen. Daarnaast ben je ook medeverantwoordelijk voor het aanmaken van betaalbatches en het uitvoeren van betalingen via de bank en het boeken van de mutaties op bankafschriften. Ook verwerk je handmatige debiteurenfacturen, memoriaal boekingen en correctieboekingen. Het kunnen denken in journaalposten (weten wat je doet in de boekhouding) is een vereiste. Je voert controles uit op tussenrekeningen, draait op verzoek rapportages uit (bijvoorbeeld een overzicht van een crediteur) of levert stukken aan voor de accountant.

Functie-eisen

  • Een creatieve en meedenkende houding wordt gewaardeerd, zoals ‘waar kan het beter of efficiënter?
  • Voor deze functie dien je de Nederlandse taal goed te beheersen in woord en geschrift.
  • De workflow voor het in route brengen van facturen bestaat uit verschillende stappen. Je raakt hier snel in thuis als je beschikt over een goede dosis digitale vaardigheden.
  • Je verricht jouw werk op een accurate manier en hebt oog voor het resultaat.
  • MBO+ / HBO opleiding.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.