nl
nl

Interim Financieel

administratief medewerker

Een van onze opdrachtgevers, actief in de infra sector, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel administratief medewerker. Deze opdracht start zo spoedig mogelijk en heeft een looptijd van 12 maanden. Fulltime beschikbaarheid is vereist.

Organisatie

Het team bestaat uit vier personen en houdt zich bezig met de treasury aspecten van de financiële administratie. Dit omvat het registreren van banktransacties, het uitvoeren van (grensoverschrijdende) betalingen en het verwerken van financiële transacties voor de afdeling Treasury.

Functie

Als Interim Financieel administratief medewerker zorg je ervoor dat boekhoudkundige transacties en betalingen nauwkeurig, tijdig en volledig worden verwerkt. Taken en verantwoordelijkheden:

 • Verwerk grensoverschrijdende betalingen.
 • Banktransacties boeken naar de GL.
 • Afstemming balansrekening
 • Monitoring en opvolging van tussenrekeningposten.
 • Ondersteuning bieden aan de Teamlead.
 • Reconciliatie standaard bankbevestigingen.
 • Zorgt voor naleving van het Treasury- en Accountingbeleid.

Functie-eisen

 • Je hebt 2-5 jaar relevante ervaring in een boekhoudkundige functie.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt zelfstandig werken, analytisch en kritisch denken.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • Ervaring met UBW / ABW is een pré.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.