nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Bergen Op Zoom

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Bergen op Zoom, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. Deze opdracht vraagt een inzet van 24 uur per week, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en start medio februari.

 • Nederland - Noord-Brabant
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 24 uur per week
 • Vacature-ID:1294

Organisatie

Functie

Als Financieel Adviseur ben je een belangrijke spil in het financiële proces en adviseer je het management over een aan jou toegewezen programma. Daarbij werk je nauw samen met jouw beleidsafdeling. In jouw advies worden bestuurlijke verhouding, de politieke context, risico’s en impact op bedrijfsvoering betrokken. Je stemt adviezen af binnen het team en draagt zorg voor advisering, getoetst aan de gestelde kaders en wetgeving. Je werkt mee aan de totstandkoming van de planning & control documenten.Voor deze tijdelijke opdracht ligt de nadruk vooral op:

 • Het verzamelen van input voor de jaarrekening 2022.
 • Het financieel adviseren van de vakafdelingen, met name Grondbedrijf en financiering.
 • Het beantwoorden van financiële vragen vanuit de Raad.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding.
 • Meer dan 5 jaar aantoonbare kennis en recente ervaring met het geven van financiële adviezen in een gemeentelijke organisatie.
 • Aantoonbare kennis en ervaring in het begeleiden en opstellen van een jaarrekening.
 • Aantoonbare en recente ervaring in het beantwoorden van raadsvragen op het gebied van financiën.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.