nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Elburg / Hybride

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, Gemeente Elburg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start medio mei 2024 en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging. De gevraagde inzet (gemiddeld 28-36 uur per week) is deels vanuit huis in te vullen.

 • Nederland - Gelderland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1666

Organisatie

De gemeente koestert haar rijke verleden, maar kijkt óók naar de toekomst. Elburg bouwt aan een gemeente waar iedereen de kans heeft vorm te geven aan zijn of haar toekomstdroom. De gemeente telt ruim 230 medewerkers in dienst en hanteert een platte organisatiestructuur. De gemeentesecretaris/algemeen directeur en vier domeinen: Dienstverlening, Samenleving, Leefomgeving en Bedrijfsvoering. Binnen de domeinen wordt gewerkt met zelforganiserende teams.

Functie

 • Je bent eerstverantwoordelijk voor het tot stand brengen van de begroting 2025.
 • Je bent de Financieel Adviseur gedurende de aanloopfase van de op te richten Gemeenschappelijke regeling (bedrijfsvoeringsorganisatie) Streekarchivariaat per 1-1-2025.
 • Je bent projectleider implementatie applicatie LIAS 2024.
 • Het bevorderen van de samenwerking binnen het team Financiën tussen de verschillende sub-teams advies, administratie/beheer en Verbijzonderde Interne Controle (VIC). Gedurende de opdracht zullen de werkzaamheden ingebed moeten worden bij de huidige medewerkers.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Aantoonbare werkervaring met/of bij een op te richten gemeenschappelijke regeling (ligt dit duidelijk toe in het cv).
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het tot stand brengen van een gemeentelijke begroting (ligt dit duidelijk toe in het cv).
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het inrichten en verbeteren van een administratieve omgeving.
 • Aantoonbare werkervaring met LIAS 2024.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de uitvoering van het BBV (ligt dit duidelijk toe in het cv).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.