nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Gelderland

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een Waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht start eind april en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 16 uur per week.

Organisatie

Functie

De  kandidaat voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Zelfstandig adviseren van afdelingshoofden, teamleiders en projectleiders bij voorstellen aan directie en bestuur met financiële consequenties (consulentschap aan lijnafdelingen).
 • Ondersteunen afdelingshoofden, budgethouders en projectleiders bij het ramen en wijzigen van budgetten (consulentschap aan lijnafdelingen).
 • Zelfstandig uitvoeren van (financiële) analyses op afwijkingen en ontwikkelingen.
 • In samenwerking met collega’s opstellen van Planning & Control documenten, zoals begroting en bestuursrapportages.
 • Proactieve houding ten aanzien van het verder verbeteren van financiële processen en informatievoorziening.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding met een financiële/bedrijfskundige basis.
 • Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als financieel adviseur/consulent bij een overheid.
 • Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van Planning en Control documenten (zoals voorjaarsnota, bestuursrapportages, begroting en jaarrekening).
 • Minimaal 6 jaar ervaring met het opstellen van (financiële) analyses, signaleren van trends en ontwikkelingen en deze vertalen in financiële consequenties voor een organisatie.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met een financieel softwarepakket, bij voorkeur Unit4 Business World of gelijkwaardig.
 • Minimaal 1 jaar ervaring als Financieel Adviseur,  opgedaan bij een waterschap.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.