nl
nl

Interim Financieel

Adviseur (Gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin mei, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van 3 tot 4 dagen per week.

Organisatie

Functie

  • Op het gebied van financiële vraagstukken en dossiers ben je het primaire aanspreekpunt van de betrokken managers en hun beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning en control cyclus.
  • Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken.
  • Je levert een proactieve en innovatieve bijdrage aan het ontwikkelen en uitvoeren van processen en producten binnen het team Adviseurs.
  • Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond met een accent op bedrijfseconomie.
  • Je hebt tenminste 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur met het zelfstandig adviseren van afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers op financiële vraagstukken.
  • Je bent een adviseur die analytisch denkt en complexe materie snel weet te doorgronden en inzichtelijk voor anderen kan maken.
  • Verder ben je een sterke persoonlijkheid met natuurlijke overtuigingskracht.
  • Je werkt zorgvuldig, doortastend en pragmatisch en je hebt een collegiale en flexibele instelling.

Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.