nl
nl

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van minimaal 3 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 12 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

De organisatie is flink in beweging en kent een programmastructuur, bestaande uit vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein.

Functie

  • In verband met een piek aan werkzaamheden bij het team financieel beleid (o.a. jaarrekening en projecten) selecteert DutchDare International een Interim Financieel Adviseur die binnen dit team kan bijdragen aan de werkzaamheden die op dat moment aan de orde zijn.
  • Jij bent sparringpartner van collega’s en de organisatie en draagt bij aan de totstandkoming van de planning & control producten. De werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit advisering bij vraagstukken, planning en control (o.a. jaarrekening), budgetgesprekken en opstellen van prognoses.  
  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd. Je kunt ingezet worden op verschillende domeinen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in financiën of bedrijfseconomie.
  • Je hebt aantoonbare kennis van het BBV en financiële vraagstukken bij de overheid.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als financieel adviseur, in de afgelopen 5 jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als financieel adviseur bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met de gemeentelijke planning & controlcyclus (specifiek de jaarrekening).
  • Tenslotte heb je aantoonbare werkervaring met Key2Financien.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.